Om huisdieren een lang en actief leven te gunnen, is het belangrijk om extra zorg te besteden aan hun gewrichten. Flexadin ondersteunt de gewrichten van je hond of kat en wordt al jaren aanbevolen door dierenartsen. Het smakelijke kauwbrokje is eenmaal per dag eenvoudig te geven. Dankzij de hersluitbare verpakking blijft de smaak optimaal behouden.

“Samen beweeg je beter”

Draag zorg voor de gewrichten van honden en katten, zodat ze met plezier blijven bewegen. Flexadin ondersteunt de gewrichten van je viervoeters en wordt al jaren aanbevolen door dierenartsen. Ontdek hier wat Flexadin voor jouw huisdier kan betekenen.

“Samen beweeg je beter”

Draag zorg voor de gewrichten van honden en katten, zodat ze met plezier blijven bewegen. Flexadin ondersteunt de gewrichten van je viervoeters en wordt al jaren aanbevolen door dierenartsen. Ontdek hier wat Flexadin voor jouw huisdier kan betekenen.

Flexadin is beschikbaar voor honden en katten

Wist je dat: 20% van alle honden ouder dan 1 jaar vertoont al tekenen van verminderde beweeglijkheid en 40% van alle katten last heeft van een gebrek aan soepelheid?

Draag zorg voor de gewrichten van honden en katten en geef Flexadin, zodat ze met plezier blijven bewegen. Het lekkere kauwbrokje is eenvoudig te geven.

Ontdek hier welke Flexadin geschikt is voor jouw viervoeter

Beoordelingen

Super goed, mijn kat vindt ze lekker dus het is gemakkelijk om ze te geven. Hij is minder humeurig & speelser dan voor ik begon met Flexadin.
Charlotte S., 2021
Onze kat is veel levendiger dan ervoor, gaat terug naar buiten en ontdekt ook terug een stukje van de wereld. Ook als hij in zijn mandje gaat liggen en terug opstaat zien we die stijfheid niet meer.
Melissa C., 2021
Ik heb de indruk dat mijn kat elke dag iets vlotter/gemakkelijker de kast op kan springen om mij te begroeten aan de achterdeur.
Sacha J. 2021
Ik ben Flexadin gaan geven omdat Laika na eindje liggen heel stram rechtkomt. Sinds ik Flexadin ben beginnen geven merk ik wel vordering en staat ze veel soepeler op, ik kan dit middel alleen aanraden en ik zal het zeker blijven geven.
Cinthy W., 2022
Ik ben heel blij dat we Flexadin ontdekt hebben. De kleine kwaaltjes zijn helemaal weg en ze is helemaal terug haar gekke zelf. Het leek alsof ze steeds met de rem op speelde, dat is nu echt verleden tijd. Mijn hond van 5 jaar is er ook helemaal gek van.
Charis S., 2022
Flexadin is zeer gemakkelijk te geven. Eentje per dag volstaat en mijn hond eet ze als een snoepje. Ze zullen dus lekker van smaak zijn. Als mijn hond lange tijd op de koude vloer gelegen heeft, merk ik dat hij minder problemen heeft om terug recht te staan.
Fauve D., 2022

Het voedingssupplement ter ondersteuning van gewrichten voor honden en katten

Hersluitbare verpakking Dankzij de handige verpakking blijft de smaak optimaal behouden.

1 keer per dag toedienen Het lekker kauwbrokje hoef je slechts eenmaal per dag te geven.

Aanbevolen door dierenartsen Flexadin wordt al 10 jaar aanbevolen door dierenartsen.